Rize 1 Şubesi

Şube 7. Olağan Genel Kurul Sürecimiz Başladı

/ebs_files/files/se%C3%A7im%20listesi%20tc%20siz(1).pdf/ebs_files/files/se%C3%A7im%20listesi%20tc%20siz.pdfÜlkemizde özgürlük alanlarının genişletilmesi, eğitim çalışanlarının mali, sosyal, özlük haklarının korunması ve geliştirilmesi için mücadele veren, üyelerinin mesleki gelişimine her zaman önem ve destek veren, eğitimin niteliğinin artırılması için çaba gösteren, eğitim çalışanlarının toplu sözleşme masasındaki temsilcisi Eğitim-Bir-Sen’de Rize 1 Nolu Şube 7. olağan genel kurul süreci başladı.

Şube Yönetim Kurulu’nun aldığı 29.08.2022 tarih ve 83 sayılı aldığı karar gereği seçim takvimi ve işyerlerine göre; sandık dağılımları, delege sayıları, delege seçim yeri, tarihi ve saatinin yer aldığı ilana ulaşmak için lütfen burayı tıklayınız. 

 

DELEGE ADAY ADAYI LİSTELERİ 

1 No lu  Sandık Delege Aday Adayı Listesi  İçin Tıklayınız 

2 No lu  Sandık Delege Aday Adayı  Listesi İçin Tıklayınız 

3 No lu  Sandık Delege Aday Adayı  Listesi İçin Tıklayınız 

 
 
 
 
 
 

Eğitim Bir Sen Rize 1 Nolu Şube 7. Olağan genel kurulu için tüm ilçelerde yapılan delege seçim sonuçlarının birleştirilmiş delege listesi aşağıda sunulmuştur.

Yapılacak Eğitim Bir Sen Rize 1 No'lu Şube 7. Olağan genel kurulunda bu delegeler oy kullanabileceklerdir. DELEGE LİSTESİ  İÇİN TIKLA 

Üyelerimiz, seçim sürecini şubemizden ve şube web sayfasından takip edebilirler.

Eğitim-Bir-Sen Rize 1 Nolu Şube olarak, seçim sürecinin üyelerimize, sendikamıza, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz.

 

Seyfettin AFACANLAR  Şube Başkanı 

Şaban İSMAİLOĞLU  Başkan Yardımcısı

Ömer UZUN  Başkan Yardımcısı (Mali İşler)

Hüseyin KOCAMAN  Başkan Yardımcısı (Basın-İletişim)

Süleyman YILMAZ   Başkan Yardımcısı (Eğitim Sosyal İşler)

Mehmet Sadık CENGİZ Başkan Yardımcısı (Mevzuat ve Toplu Sözleşme)

Mehmet KARASU Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma)